Прикордонники затримали сигарети у пункті пропуску «Ягодин», «Рава-Руська» та «Устилуг»

НАЗАД
20 грудня 2016 13:09

На Волині та Львівщині співробітники Держприкордонслужби під час заходів контролю виявили транспортні засоби, конструктивні особливості яких порушники використали для прихованого переміщення сигарет. Заходи реалізовувалися із залучення співробітників фіс

На Волині та Львівщині співробітники Держприкордонслужби  під час заходів контролю виявили транспортні засоби, конструктивні особливості яких порушники використали для прихованого переміщення сигарет. Заходи реалізовувалися із залучення співробітників фіскальної служби.

Так, сьогодні прикордонники Луцького загону виявили громадянина України, який  спробував перемістити через кордон тютюнові вироби. У пункт пропуску «Ягодин» українець прибув автомобілем «Сітроен» та прямував  на виїзд з України. Під час поглибленої перевірки його автомобіля правоохоронці виявили в запасному колесі 210 пачок сигарет.

Ще два транспортні засоби виявили прикордонники Львівського загону у пунктах пропуску «Рава-Руська» та «Устилуг». У мікроавтобусі «Фольксваген» та легковому авто «ВАЗ», які прибули під керуванням громадян України, спільна оглядова група виявила сховки в панелі приладів та під заднім сидінням. У такий спосіб наші співвітчизники намагалися перевезти через кордон 700 та 130 пачок сигарет відповідно.

  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси