Прикордонники затримали розшукуваного Інтерполом словенця та викрадені в Чехії, Словаччині та Україні авто

НАЗАД
08 грудня 2016 10:49

Громадянина Словенії та декілька автомобілів, які знаходилися у міжнародному розшуку, затримали співробітники Держприкордонслужби минулої доби.

Громадянина Словенії та декілька автомобілів, які знаходилися у міжнародному розшуку, затримали співробітники Держприкордонслужби минулої доби.

На Закарпатті прикордонники Чопського загону затримали громадянина Словенії, якого розшукував Інтерпол.  Він прямував автомобілем «Мерседес» через пункт пропуску «Тиса». Як виявилось, даного громадянина розшукували на Батьківщині за вчинення кримінального злочину, а саме за викрадення транспортного засобу та озброєне пограбування. Наразі затриманого передано працівникам Національної поліції у Закарпатській області.

А в пункті пропуску «Лужанка» прикордонники Мукачівського загону затримали автомобіль «Шкода» чеської реєстрації 2013 року випуску, за кермом якого був 29-річний громадянин Угорщини. В ході перевірки встановлено, що автівку, якою він їхав,  викрали на території Чехії в травні 2014 року.

В Одеській області пункт пропуску «Кучурган», на в’їзд в Україну, прикордонники Білгород-Дністровського загону зупинили автомобіль «Шкода» 2000 року випуску під керуванням нашого співвітчизника. Під час проведення усіх необхідних процедур оформлення та перевірки прикордонники з’ясували, що вже майже 15 років авто розшукують у Словаччині.

На Львівщині сьогодні вночі у пункті пропуску «Краківець» під час перевірки автомобілів, які їхали в Україну, прикордонники Мостиського загону затримали автомобіль «Опель» чеської реєстрації. Автомобілем 2008 року випуску, який розшукувався та був викрадений у 2015 році у Чехії, керував громадянин цієї ж країни.

Ще два автомобілі, один з яких був викрадений м. Суми, виявили прикордонники Сумського загону. Так, прикордонники відділу «Краснопілля» за орієнтуванням, що надійшло від Національної поліції, виявили у н.п. Миропілля автомобіль «Газель», який був викрадений у Сумах. Біля авто знаходився чоловік без документів. На місце виявлення автомобіля прикордонники викликали співробітників поліції.

А в пункті пропуску «Катеринівка», що на кордоні з Росією, прикордонний наряд виявив невідповідність номера напівпричепа до вантажного автомобіля «ДАФ» 2003 року випуску з даними, зазначеними в реєстраційних документах.

За кермом ато перебував громадянин Сербії. На порушника складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.121-1 КУпАП «Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах». Транспортний засіб передано співробітникам Нацполіції в Сумській області. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси