Прикордонники затримали на кордоні два автомобілі, викрадені у Болгарії

НАЗАД
15 сiчня 2017 11:37

Співробітники Держприкордонслужби продовжують співпрацювати з Інтерполом в рамках проведення заходів щодо виявлення та затримання викрадених автомобілів.

Співробітники Держприкордонслужби продовжують співпрацювати з Інтерполом в рамках проведення заходів щодо виявлення та затримання викрадених автомобілів. 

Так, учора в ході перевірки документів у пунктах пропуску на державному кордоні співробітники Держприкордонслужби затримали два автомобілі, які були викрадені у Болгарії.

Зокрема, в пункті пропуску «Вільча», що на українсько-білоруському кордоні на в`їзд в Україну прикордонники зупинили автомобіль «Фольксваген Таурек» білоруської реєстрації під керуванням громадянина Білорусі. Під час проведення прикордонного контролю співробітниками Житомирського загону щодо даного автомобіля відбулося спрацювання бази даних Інтерполу. В ході подальшого з’ясування обставин було встановлено, що даний транспортний засіб 2008 року випуску рахується як викрадений з 2014 року.

Ще один викрадений у Болгарії автомобіль прикордонники Чопського загону виявили за базою даних Інтерпол у пункті пропуску «Тиса». В’їхати в Україну автомобілем «Ленд Ровер» італійської реєстрації, також 2008 року випуску, намагався громадянин Італії.

Щодо  фактів даних затримань проінформовано Укрбюро Інтерполу в м. Київ. Автомобілі встановленим порядком передані представникам Національної поліції.

Нагадаємо, кілька днів тому прикордонники Мукачівського загону затримали автомобіль «Мерседес», викрадений у Португалії у 2015 році. Автівкою через пункт пропуску «Лужанка» прямував громадянин Угорщини.

Загалом у минулому році на державному кордоні співробітники Держприкордонслужби виявили близько 100 автомобілів, які  за базою даних Інтерполу перебували у міжнародному розшуку.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси