Прикордонники затримали молдованина, який ховався від контролю та двох порушників з чужим та недійсним паспортами

НАЗАД
23 сiчня 2017 09:28

Громадянина Молдови затримали учора вдень у пункті пропуску «Ужгород» прикордонники Чопського загону.

Громадянина Молдови затримали учора вдень у пункті пропуску «Ужгород» прикордонники Чопського загону.

Прикордонний наряд помітив чоловіка, який, ховаючись за вантажними автомобілями, намагався незаконно перетнути кордон в пункті пропуску оминаючи всі види контролю.

В ході перевірки з’ясувалося, що молдованин прибув в Україну встановленим порядком. Однак згодом він мав на меті незаконно потрапити до країн ЄС з метою подальшого працевлаштування.

Ще одного громадянина Молдови, який хотів перетнути кордон по чужому закордонному паспорту, затримали у пункті пропуску «Кучурган»  прикордонники Білгород-Дністровського загону. Прикордонний інспектор під час перевірки наданого молдованином документа встановив, що паспорт не належить пред’явнику, а його брату. Після складання відповідних матеріалів, особу не пропущено через кордон, чужий паспорт вилучено та проставлено заборону в’їзду терміном на 3 роки. Справу скеровано до суду.

Крім того, у цьому пункті пропуску прикордонники Білгород-Дністровського загону не пропустили громадянина Кот-д’Івуару по закордонному паспорту, термін дії якого закінчився. Після складання адмінпротоколу, особу повернуто на територію Молдови.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси