Прикордонники затримали громадянку Таджикистану та громадянина Ізраїлю, які знаходились в розшуку

НАЗАД
04 вересня 2016 12:28

Прикордонники Харківського загону виявили та затримали громадянку Таджикистану, яка знаходилася у міжнародному розшуку за хуліганство

Прикордонники Харківського загону виявили та затримали громадянку Таджикистану, яка знаходилася у міжнародному розшуку за хуліганство.

Учора, прямуючи з Росії пішки, в міжнародний автомобільний пункт пропуску «Гоптівка», прибула громадянка Таджикистану. Під час проходження паспортного контролю на жінку спрацювала база даних Інтерполу. Вона перебувала у міжнародному розшуку за хуліганство. Про затримання громадянки прикордонники проінформували чергового Укрбюро Інтерполу. Затриману передали співробітникам Національної поліції для подальшої екстрадиції до Таджикистану.                                           

Ще одного громадянина Ізраїлю, який теж знаходився в розшуку у себе на батьківщині затримали в пункті пропуску «Маяки» прикордонники Білгород-Дністровського загону. Під час перевірки документів чоловіка, який прямував на виїзд спрацювала база даних Інтерполу. Крім того прикордонники встановили, що паспортний документ зазначеного громадянина підроблений, а саме замінена фотокартка та змінені установчі дані. Відносно чоловіка склали документи адмінпровадження та  передали до Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси