Прикордонники затримали громадян Польщі та Молдови, яких розшукували за крадіжку та грабіж

НАЗАД
05 листопада 2017 12:40

Під час заходів прикордонного контролю на одного з пасажирів 1976 року народження відбулось спрацювання бази даних Інтерполу. Ним виявився громадянин Польщі, який розшукувався польськими правоохоронцями за скоєння крадіжки з 2005 року.

Учора прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» під час оформлення рейсу «Нью-Йорк-Київ» затримали злочинця, який перебував у міжнародному розшуку.

Під час заходів прикордонного контролю у пункті пропуску "Бориспіль" на одного з пасажирів 1976 року народження відбулось спрацювання бази даних Інтерполу. Ним виявився громадянин Польщі, який розшукувався польськими правоохоронцями  за скоєння крадіжки з 2005 року.

Наразі особу затримано та передано співробітникам Нацполіції.

А на Вінниччині, в пункті пропуску «Болган», учора ввечері на в’їзд в Україну відбулося спрацювання бази даних Інтерполу стосовно громадянина Молдови. Його розшукувало бюро Інтерполу Молдови за вчинення злочину, передбаченого ст. 187 КК Молдови – грабіж.

Поінформовано чергового Укрбюро Інтерполу в м. Київ. Особу прикордонники Могилів-Подільського загону передали співробітникам Нацполіції у Вінницькій області.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси