Прикордонники затримали двох іноземців та два транспортні засоби, що розшукувались Інтерполом

НАЗАД
16 березня 2017 11:17

Два автомобілі, які знаходились в міжнародному розшуку, зупинили вчора прикордонники Луцького та Білгород-Дністровського загонів.

Два автомобілі, які знаходились в міжнародному розшуку, зупинили вчора прикордонники Луцького та Білгород-Дністровського загонів. Під час перевірки транспортного засобу марки «Мерседес», який прямував до України через пункт пропуску «Ягодин», відбулось спрацювання бази даних Інтерполу. В ході встановлення обставин  було з’ясовано, що автівку викрали на території Бельгії у 2012 році. Водія, громадянина Китаю, та транспортний засіб передали до Нацполіції.

Ще одну автівку марки «Ніссан», яка значилась у розшуку як викрадена, прикордонники Білгород-Дністровського загону затримали в пункті пропуску «Кучурган», що на Одещині.  Водій, громадянин Модови, мав намір перемістити транспортний засіб на територію України. За даним фактом прикордонники проінформували представників Нацполіції та Українське бюро Інтерполу.

Також вчора прикордонники затримали двох іноземців, які розшукувались за вчинення кримінальних злочинів. Прикордонники Херсонського загону зупинили в аеропорту 40-річного громадянина Туреччини, який мав намір залишити Україну. Під час проходження паспортного контролю прикордонники встановили, що іноземець перевищив термін перебування на території України на понад 240 діб. В подальшому, під час перевірки за базою даних Інтерполу прикордонники також встановили, що іноземець перебуває у міжнародному розшуку за скоєння вбивства на території Туреччини. Затриманого встановленим порядком прикордонники передали представникам Національної поліції.

Також вчора в пункті пропуску «Жуляни» співробітники Держприкордонслужби затримали громадянина Туркменістану, який перебував у міжнародному розшуку. Іноземець прямував рейсом «Дубай-Київ».

Під час заходів контролю прикордонники встановили, що чоловік 1966 року народження розшукується Інтерполом за вчинення злочину, пов'язаного з шахрайством. Особу теж було затримано та передано представникам Нацполіції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси