Прикордонники затримали двох чоловіків, які перебували в розшуку

НАЗАД
31 липня 2016 14:27

Прикордонники Білгород-Дністровського загону затримали чоловіка, який перебував у розшуку. Під час проведення в пункті пропуску «Кучурган-авто» паспортного контролю громадянина Молдови, який прямував до України відбулось спрацювання бази даних Інтерполу

Прикордонники Білгород-Дністровського загону затримали чоловіка, який перебував у розшуку. Під час проведення в пункті пропуску  «Кучурган-авто» паспортного контролю громадянина Молдови, який прямував до України відбулось спрацювання бази даних Інтерполу. Прикордонники затримали зазначену особу та проінформували чергового Укрбюро Інтерполу. За попередніми даними затриманий розшукується поліцією Молдови за скоєння злочину.

Ще одного чоловіка, який знаходився в розшуку зупинили в пункті пропуску «Просяне» прикордонники Луганського загону. Під час перевірки громадянина України працівниками пукту пропску було виконано доручення правоохоронних органів.  В ході інформування з’ясовано, що дана особа, яка прямувала в Україну  знаходиться під слідством в рамках кримінальної справи за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Затриманого передано представникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси