Прикордонники затримали чоловіка та жінку, які знаходились в розшуку та виявили викрадений «Мерседес»

НАЗАД
27 липня 2016 13:56

У контрольному пункті в’їзду-виїзду «Каланчак» прикордонники Херсонського загону виявили громадянина України, який розшукується за скоєння кількох кримінальних злочинів

У контрольному пункті в’їзду-виїзду «Каланчак» прикордонники Херсонського загону виявили громадянина України, який розшукується за скоєння кількох кримінальних злочинів. Під час перевірки документів чоловіка, який прямував з тимчасово окупованої території АР Крим, прикордонники встановили, що мешканець Житомирщини розшукується за ознаками вчинення кримінальних правопорушень, серед яких примушування чи втягнення до заняття проституцією,  вчинення злочину групою осіб, а також створення або утримання місць розпусти. Прикордонники одразу затримали чоловіка та проінформували представників Національної поліції.

Ще одну громадянку, яка  теж знаходилась в розшуку за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України затримали в пункті пропуску «Бачівськ» прикордонники Сумського загону. Під час здійснення прикордонного контролю громадян, які в’їжджали до України рейсовим автобусом, прикордонники виявили 21-річну українку серед пасажирів. Наразі її передали представникам поліції.

Крім того, автомобіль «Мерседес», який за базою даних Інтерполу знаходиться у розшуку та значиться як викрадений виявили в пункті пропуску «Нові Яриловичі» прикордонники Чернігівського загону. Зазначеним транспортним засобом намагався потрапити до України громадянин Молдови, який керував автівкою за дорученням. Під час встановлення обставин було з’ясовано, що транспортний засіб розшукується поліцією Румунії. За даним фактом проінформовані представники Нацполіції. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси