Прикордонники затримали браконьєрів, які намагались викинути з човна червонокнижну 100-кілограмову білугу

НАЗАД
30 жовтня 2017 11:22

Двох браконьєрів з упійманою 2,5-метровою білугою, яка занесена до Червоної книги, затримали вчора прикордонники Ізмаїльського загону.

Двох браконьєрів з упійманою 2,5-метровою білугою, яка занесена до Червоної книги, затримали вчора прикордонники Ізмаїльського загону.  Плавзасіб, на якому рухались порушники, був виявлений під час патрулювання річкою Дунай в районі Старостамбульського гирла.

Аби не бути упійманими, браконьєри намагались позбавитись риби, яку незаконно виловили, однак викинута рибина одразу сплила на поверхню, так як була мертвою.  Під час подальшої перевірки у човні виявлено 4 риболовецькі сітки завдовжки 300 метрів, також встановлено, що чоловіки не мали при собі документів, які б підтверджували їх особи, а човен не приписаний до жодного з причалів.

По факту незаконного зайняття рибним промислом прикордонники поінформували Кілійське відділення Національної поліції. Рибу, човен та заборонені знаряддя лову передано до поліції встановленим порядком. На двох громадян складено протоколи про адміністративні правопорушення, подальшу їх долю вирішить суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси