(ВІДЕО) Прикордонники затримали 5 автомобілів-бетонозмішувачів, які незаконно були переміщені на територію Росії

НАЗАД
07 грудня 2017 12:33

П'ять автомобілів затримали на українсько-російському кордоні співробітники Держприкордонслужби спільно з працівниками митниці.

П’ять автомобілів затримали на українсько-російському кордоні співробітники Держприкордонслужби спільно з працівниками митниками.

Інформацію про переміщення через державний кордон України з порушенням діючого законодавства спеціальної будівельної техніки здобули оперативні співробітники Держприкордонслужби. Охоронці кордону відразу організували відповідну перевірку та взаємодію з митними підрозділами.

У результаті проведення заходів, 5 вантажних автомобілів-бетонозмішувачів «HOWO» української реєстрації, які нещодавно прибули до пункту пропуску «Бачівськ» з території Російської Федерації, були затримані. Згідно документів ці автомобілі належать одному з підприємств, зареєстрованому в Україні.

В ході проведення перевірки, правоохоронці попередньо встановили, що наприкінці 2014 року зазначені транспортні засоби були вивезені до тимчасово окупованої території АР Крим, звідки в подальшому через тимчасово недіючий пункт пропуску «Керч-паромна переправа» незаконно були переміщені до Росії.

Наразі автомобілі 2007-2008 років випуску вилучені встановленим порядком для прийняття подальшого правового рішення. На керівника підприємства складені відповідні адміністративні матеріали.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси