Прикордонники зупинили 4 українців, які везли півтонни металобрухту із зони ЧАЕС

НАЗАД
05 грудня 2017 10:54

Четверо громадян України, які намагалися автомобілем вивезти із зони відчуження ЧАЕС півтонни металобрухту, затримали прикордонники Житомирського загону за інформацією та участю співробітників оперативних підрозділів Північного регіонального управління Де

Четверо громадян України, які намагалися автомобілем вивезти із зони відчуження ЧАЕС півтонни металобрухту, затримали прикордонники Житомирського загону за інформацією та участю співробітників оперативних підрозділів Північного регіонального управління Держприкордонслужби спільно з представниками Нацполіції.

Автомобіль «ЗАЗ» правоохоронці зупинили на околиці н.п. Рагівка Поліського району Київської області. Під час перевірки військовослужбовці з’ясували, що 4 українців намагались вивезти із зони відчуження 500 кг металобрухту.  

Осіб та вантаж передано співробітникам Нацполіції та складено протокол за ст. 46-1 КУпАП «Порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевостях, що зазнали радіоактивного забруднення».Також до відділу поліції зони Чорнобильської АЕС Головного управління Нацполіції в Київський області направлено повідомлення за ст. 267-1 КК України «Порушення вимог режиму радіаційної безпеки».

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси