Прикордонники не допустили переміщення 1,8 тисяч пачок сигарет в автомобільних, залізничному та морському пунктах пропуску

НАЗАД
23 лютого 2017 09:50

Минулої доби співробітники Держприкордрослужби під час заходів контрою у пунктах пропуску виявили у 5 автомобілях, поїзді та на теплоході сховки з контрабандним куривом.

Минулої доби співробітники Держприкордрослужби під час заходів контрою у пунктах пропуску виявили у 5 автомобілях, поїзді та на теплоході сховки з контрабандним куривом.

Так, учора ввечері прикордонники Чопського загону стали на заваді незаконному переміщенню через кордон тютюнових виробів у пункті пропуску «Тиса». Прикордонниками було завчасно отримано інформацію від оперативно-розшукового відділу про можливе незаконне перевезення сигарет у мікроавтобусі «Мерседес». Тому, після прибуття у пункт пропуску, транспортний засіб було скеровано на поглиблений огляд. В ході перевірки правоохоронці спільно з митниками виявили два тайники.  Паливний бак та порожнину під пасажирським сидінням було переоблаштовано та запаковано майже 500 пачками сигарет.  

Як результат, сигарети та мікроавтобус вилучено. Сума оцінки конфіскату склала понад 260 тисяч гривень.

Також у чотирьох автомобілях та в поїзді, які прямували до Польщі через пункти пропуску «Ягодин» та «Угринів», прикордонники Луцького та Львівського загонів виявили 1330 пачок сигарет. Власниками товару виявилися наші співвітчизники. У двох із них, окрім сигарет, також вилучили і автівки на загальну суму оцінки понад 110 тисяч гривень.

Ще 180 пачок сигарет прикордонники Херсонського загону виявили на теплоході у громадянина Китаю, капітана теплоходу, який вибував із України через пункт пропуску «Дніпро-Бузький -м/п»під прапором Панами.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси