Прикордонники запобігли переміщенню до Румунії 20 ящиків сигарет

НАЗАД
20 квiтня 2017 11:13

Партію тютюнових виробів затримали на Буковині в рамках операції «Кордон-2017». Так, учора під час патрулювання державного кордону прикордонний наряд відділу «Селятин» Чернівецького загону помітив групу осіб, які із пакунками на плечах рухалися в бік держ

Партію тютюнових виробів затримали на Буковині в рамках операції «Кордон-2017». Так, учора під час патрулювання державного кордону прикордонний наряд відділу «Селятин» Чернівецького загону помітив групу осіб, які із пакунками на плечах рухалися в бік держрубежу. Переслідуючи правопорушників та для їх затримання прикордонники здійснили кілька попереджувальних пострілів угору. Проте втікачі не зупинилися, а, покидавши свої ноші, вдались до втечі.

Всього на місці прикордонники виявили 20 ящиків із сигаретами.   Товар,  який доставлено до прикордонного підрозділу, в подальшому буде передано представникам ДФС у Чернівецькій області. Також продовжується пошук ймовірних власників курива триває.

Нагадаємо, що для посилення охорони державного кордону та перекриття ймовірних шляхів переміщення контрабандних товарів на Буковину та Закарпаття відправлено резерви Державної прикордонної служби, в тому числі й курсантів Національної академії. Це дасть змогу значно ущільнити охорону державного кордону та запобігати правопорушенням.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси