Прикордонники за добу у пунктах пропуску на державному кордоні виявили майже 1,2 тисяч пачок сигарет

НАЗАД
25 листопада 2017 11:12

Співробітники Держприкордонслужби продовжують виявляти сховки з тютюновими виробами в пунктах пропуску на всіх напрямках державного кордону України.

Співробітники Держприкордонслужби продовжують виявляти сховки з тютюновими виробами в пунктах пропуску на всіх напрямках державного кордону України.   

Так, минулої доби у пункті пропуску «Ягодин» прикордонниками Луцького загону було виявлено 212 пачок контрабандних сигарет. Сигарети намагався вивезти громадянин України. Під час перевірки з’ясувалося, що куриво він сховав в місці для запасного колеса свого легкового автомобіля «Ланчія». Тютюнові вироби на суму більше 4,5 тисячі гривень вилучено.

Також учора правоохоронці Мостиського загону виявили сигарети в двох  транспортних засобах громадян України в пунктах пропуску «Шегині» та «Краківець». Наші співвітчизники везли 80 та 150 пачок сигарет власними автівками «Рено» та «Ауді» у запасному колесі та ланжеронах. Виявлений тютюн вилучено та встановленим порядком передано взаємодіючим підрозділам.

Крім того, учора намагалися перемістити 755 пачок сигарет в конструктивних особливостях вагону, а саме – в ніші над колісною парою, вантажного потягу сполученням «Ізов-Хрубешув». Сигарети прикордонники Львівського загону виявили у пункті пропуску для залізничного ватажного сполучення «Володимир-Волинський». Сигарети вилучено співробітниками  ДФС встановленим порядком.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси