Прикордонники все частіше фіксують випадки незаконного перетину адмінмежі з ТОТ АР Крим

НАЗАД
22 липня 2017 12:06

Учора в районі населеного пункту Преображенка поблизу адмінмежі прикордонники Херсонського загону виявили двох громадян, які намагались потрапити на територію окупованого півострова в обхід контрольного пункту в’їзду-виїзду «Каланчак».

Існуюча система контролю за за адміністративною межою з анексованим Кримом дозволяє співробітникам Держприкордонслужби якісно здійснювати охорону та своєчасно виявляти порушників. На цей час прикордонники все частіше фіксують факти спроб незаконного перетину адміністративної межі.

Так, учора в районі населеного пункту Преображенка поблизу адмінмежі прикордонники Херсонського загону виявили двох громадян, які намагались потрапити на територію окупованого півострова в обхід контрольного пункту в’їзду-виїзду «Каланчак». Один з порушників виявився раніше судимим за вчинення крадіжки.

А вже сьогодні вранці, прикордонники цього ж загону затримали ще одного громадянина, який намагався незаконно потрапити в АР Крим в обхід цього ж КПВВ. 

В обох випадках порушників притягнули до адміністративної відповідальності за порушення порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї.

Нагадаємо, що нещодавно військовослужбовці Херсонського прикордонного загону затримали невідому особу, яка прямувала в бік тимчасово окупованої території АР Крим поза КПВВ. Згодом було встановлено, що особою є громадянин України, який використовуючи темний час доби, намагався потрапити до Криму поза контрольним пунктом через відсутність у нього належних документів для перетину адмінмежі.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси