Прикордонники виявили за базою даних Інтерполу громадянина з викраденими документами та два транспортні засоби

НАЗАД
18 квiтня 2017 09:45

Громадянина України, який знаходився в міжнародному розшуку, зупинили вчора прикордонники Луцького загону в пункті пропуску «Пулемець».

Громадянина України, який знаходився в міжнародному розшуку, зупинили вчора прикордонники Луцького загону в пункті пропуску «Пулемець». Під час проведення заходів прикордонного на документи одного з чоловіків спрацювала база даних Інтерполу. В ході встановлення обставин було з’ясовано, що документи українця значаться як втрачені або викрадені. Співробітники Держприкордонслужби вилучили документ встановленим порядком та проінформували представників Національної поліції. Громадянину у перетині державного кордону відмовлено.

Також учора прикордонники Чернігівського та Львівського загонів виявили в пунктах пропуску два транспортні засоби білоруської та української реєстрації, які за базою даних Інтерполу знаходяться у розшуку як викрадені. Напівпричіп вантажного автомобіля «Івеко» 2009 року випуску та автомобіль «БМВ» 1998 року випуску прикордонники зупинили в пунктах пропуску «Нові Яриловичі» та «Рава-Руська».

В обох випадках поінформовано чергового Укрбюро Інтерполу в м. Київ. Транспортні засоби передали до Національної поліції.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси