(ВІДЕО) Прикордонники виявили вантажі горіхів, запчастин та інших товарів, які українці незаконно переміщували до РФ

НАЗАД
19 липня 2016 08:10

Учора військовослужбовці Харківського, Луганського та Сумського загонів, у ході реалізації інформації оперативних співробітників прикордонного відомства, запобігли спробам незаконного переміщення через державний кордон з Російською Федерацією запчастин д

Учора військовослужбовці Харківського, Луганського та Сумського  загонів, у ході реалізації інформації оперативних співробітників прикордонного відомства, запобігли спробам незаконного переміщення через державний кордон з Російською Федерацією запчастин до сільськогосподарської техніки,  вантажу горіхів та товарів народного споживання.  

Так на Харківщині в  ході реалізації оперативної інформації поблизу населеного пункту Тополі прикордонники виявили громадянина України та  затримали його в 50 метрах від кордону на березі річки Оскіл.  Мешканець Харківщини, 1960 року народження, використовуючи човен, намагався незаконно переправити до Росії півтонни запчастин до сільськогосподарської техніки. Наразі, стосовно громадянина України складено документи про адміністративне правопорушення за спробу незаконного перетинання державного кордону України. Товар та човен, загальною вартістю у 120 тисяч гривен,  передано представникам фіскальної служби.

Ще одного українця, який намагався доправити до Росії вантаж горіхів, виявили на Луганщині прикордонники відділу «Мілове». Заходи реалізовувалися спільно з представниками СБУ. Перевіряючи оперативну  інформацію неподалік від кордону на напрямку населених пунктів Мілове (Україна) – Черткове (РФ) правоохоронці  зупинили автомобіль Газель. В автівці було виявлено ящики з горіхами вагою близько 2 тонни. Докуметів на вантаж водій громадянин України надати не зміг. Товар передали представникам фіскальної служби.

Крім того, прикордонники відділу «Велика Писарівка» Сумького загону запобігли спробі незаконного переміщення товарів народного споживання також до РФ. Правоохоронці виявили нашого співвітчизника неподалік від кордону на напрямку «Олександрівка (Україна)– Заріччя-2 (РФ)». Він намагався перемістити у незаконний спосіб через кордон 5 ящиків та 3 мішки із взуття та одягом. Наразі, стосовно громадянина України складено документи про адміністративне правопорушення, а виявлений товар буде передано встановленим порядком компетентним органам.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси