Прикордонники виявили в пунктах пропуску приховані медичні препарати

НАЗАД
24 лютого 2017 10:12

Українця, який намагався перемістити через державний кордон пігулки, що містять психотропну речовину виявили в пункті пропуску «Просяне» прикордонники Луганського загону.

Українця, який намагався перемістити через державний кордон пігулки, що містять психотропну речовину виявили в пункті пропуску «Просяне» прикордонники Луганського загону. На чоловіка, який прямував рейсовим автобусом до Маріуполя під час перевірки спрацював службовий собака. У ході огляду речей було виявлено понад 140 пігулок препарату «Фенозепам», що містять психотропну речовину. За даним фактом прикордонники проінформували представників Національної поліції.

Також, сьогодні в пункті контролю для залізничного сполучення «Конотоп» прикордонники Сумського загону виявили медичні препарати, які переміщувалися через кордон з приховуванням. Під час перевірки одного з вагонів поїзда сполученням «Москва-Хмельницький» прикордонний наряд виявив 10 пакунків медичного препарату, який використовується для лікування остеоартрозу. Зазначені засоби були заховані у смітнику зі сторони неробочого тамбуру. Наразі виявлені медичні препарати вилучені працівниками митниці встановленим порядком.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси