Прикордонники виявили в пунктах пропуску медпрепарати і речовини психотропної та наркотичної дії

НАЗАД
13 липня 2017 16:43

На кордоні з Білоруссю, Польщею та Росією співробітники прикордонного відомства спільно з митниками за минулу добу зафіксували 6 випадків намагання ввезення в Україну медичних препаратів психотропної дії та наркотичних речовин.

На кордоні з Білоруссю, Польщею та Росією співробітники прикордонного відомства спільно з митниками за минулу добу зафіксували 6 випадків намагання ввезення в Україну медичних препаратів психотропної дії та наркотичних речовин.

Так, учора ввечері в пункт пропуску «Нові Яриловичі», що на Чернігівщині, на в’їзд прибув автомобіль «Chrysler» під керуванням громадянина Білорусі. У ході ретельного огляду цього транспортного засобу прикордонники Чернігівського загону виявили під декоративною обшивкою дверцят авто понад 250 таблеток медпрепаратів невідомого походження.      

На українсько-білоруському кордоні в пункті пропуску «Славутич», на в’їзд в Україну, під час прикордонно-митного контролю легкового автомобіля «Renault» службовий собака зреагував на особисті речі водія, нашого співвітчизника. У ході подальшого огляду виявлено пакунок рослинного походження  з речовиною, скоріш за все наркотичної дії. 

А в пункті пропуску «Краківець» прикордонники Мостиського загону спільно із співробітниками фіскальної служби знайшли у багажному відділенні рейсового автобуса «Кельн – Херсон» пакунок із пігулками психотропної дії. Під час огляду також спрацював службовий собака. Українець намагався перевезти через державний кордон 135 таблеток.   

На кордоні з Росією, в пункті пропуску «Бачівськ», прикордонники Сумського загону виявили у громадянина Молдови, який прямував в Україну автомобілем «HYUNDAI», кілька десятків пігулок, скоріш за все психотропної дії. Чоловік їх перевозив у звичайній аптечці.

Під час прикордонно-митного контролю пасажирів поїзда, що прямував із Москви до Миколаєва, в пункті пропуску «Зернове», службовий собака, спеціально навчений на знаходження речовин наркотичної дії, спрацював  у неробочому тамбурі. Як виявилось згодом, саме там невідомий заховав пакунок з наркотичною речовиною, попередньо марихуаною.    

Крім того, прикордонники Харківського загону серед особистих речей українця, пасажира рейсу «Москва – Харків», виявили 40 таблеток психотропної дії.

З метою проведення подальших слідчих дій усі виявлені речовини вилучено та передано співробітникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси