Прикордонники виявили в пунктах пропуску автомобілі «SCANIA» та «Хонда» з невідповідністю номерів кузовів

НАЗАД
28 березня 2017 09:41

Учора у пункт пропуску «Бачівськ» на в’їзд в Україну прибув вантажний автомобіль «SCANIA» під керуванням громадянина Узбекистану.

Учора у пункт пропуску «Бачівськ» на в’їзд в Україну прибув вантажний автомобіль «SCANIA» під керуванням громадянина Узбекистану.

Під час здійснення повної ідентифікації номерів агрегатів автомобіля прикордонний наряд Сумського загону виявив невідповідність номеру кузова транспортного засобу з номером, який вказаний у свідоцтві про реєстрацію даного автомобіля.

Наразі тягач 2000 року випуску вилучили встановленим порядком та передали компетентним правоохоронним органам для проведення подальших перевірок та прийняття відповідного правового рішення. На водія складені адміністративні матеріали за ст. 121-1 (експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах) КУпАП.

Крім того, учора на світанку прикордонники Чопського загону у  пункті пропуску «Ужгород»  виявили  заміну номера кузова в автомобілі «Хонда» 2008 року випуску. Іномаркою, яку оцінено у майже 170 тисяч гривень, водій, наш співвітчизник, також намагався в`їхати в Україну.

 Водія та автомобіль передано співробітникам Нацполіції для подальшої перевірки.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси