Прикордонники виявили в автівках румуна та трьох українців понад тисячу пачок курива

НАЗАД
16 травня 2017 10:24

Автомобіль «Опель» 2000 року випуску вилучили прикордонники Чернівецького загону спільно з митниками учора на кордоні у громадянина Румунії. Румун прямував на виїзд з України через пункт пропуску «Порубне».

Автомобіль «Опель» 2000 року випуску вилучили прикордонники Чернівецького загону спільно з митниками учора на кордоні у громадянина Румунії. Румун прямував на виїзд з України через пункт пропуску «Порубне». Аби приховати 470 пачок сигарет, він запакував їх в порогах, панелі приладів та в глушник автівки. Сума виявленого курива та авто склала близько 60 тисяч гривень.

А прикордонники Львівського загону спільно з митниками виявили у автомобілі «Ауді», яким наш співвітчизник їхав до Польщі через пункт пропуску  «Устилуг», 220 пачок сигарет. Куриво було приховане у запасному колесі. 

Ще у двох випадках 220 та 140 пачок сигарет виявили в автівках прикордонники Луцького загону спільно з митниками у пункті пропуску «Ягодин». Перемістити товар до сусідньої країни намагалися також двоє наших співвітчизників.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси