Прикордонники виявили три іномарки із підробленим номером та недійсними документами

НАЗАД
20 серпня 2017 09:57

На кордоні зі Словаччиною прикордонники Чопського загону викрили громадянина Угорщини із підробленим дорученням на право керування автомобілем «Hyundai». Іномаркою 1996 року випуску чеської реєстрації чоловік прямував до нашої країни через пункт пропуску

Минулої доби, на кордоні з Молдовою, Словаччиною та Румунією співробітники прикордонного відомства виявили три іномарки із підробленим номером кузова та недійсними документами.

Прикордонники Могилів-Подільського загону в пункті пропуску «Могилів-Подільський» оглядаючи автомобіль «DAF» молдовської реєстрації зафіксували невідповідність ідентифікаційного номеру кузова, зазначеного в реєстраційному документі. За кермом транспортного засобу знаходився громадянин Молдови, який слідував на в’їзд в Україну. На водія складено протокол про адміністративне порушення за ст.121-1 КУпАП (Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах).

А на кордоні зі Словаччиною прикордонники Чопського загону викрили громадянина Угорщини із підробленим дорученням на право керування автомобілем «Hyundai». Іномаркою 1996 року випуску чеської реєстрації чоловік прямував до нашої країни через пункт пропуску «Ужгород». Наразі транспортний засіб передано працівникам Державної фіскальної служби.

Крім того, минулої доби охоронці кордону в пункті пропуску «Порубне» на виїзд з України, виявили українця із недійсним страховим полісом на автомобіль «Renault», української реєстрації. По даному факту прикордонники Чернівецького загону направили до Нацполіції повідомлення для внесення до ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси