Прикордонники виявили росіянина, який намагався потрапити до України за паспортом брата-близнюка

НАЗАД
06 липня 2016 10:25

Учора в пункті попуску «Кучурган» прикордонники зупинили громадянина Росії, який для перевірки надав паспорт брата-близнюка

Учора в пункті попуску «Кучурган» прикордонники зупинили громадянина Росії, який для перевірки надав паспорт брата-близнюка.

Під час проведення перевірки автомобіля «Фольксваген», що прямував до України прикордонники помітили схвильовану поведінку одного з пасажирів, який надав на прикордонний контроль паспорт громадянина Молдови.

Під час проведення ідентифікації у охоронців кордону виникли сумніви, щодо належності документу зазначеній особі. На відміну від особи зображеної на фотокартці в паспортному документі, пред’явник не мав родимки на обличчі та мав дещо іншу форму вух.

У подальшому прикордонники здійснили ряд перевірочних заходів, які тільки підтвердили їхні сумніви. Як з’ясувалось згодом, 43 – річний громадянин Російської Федерації свідомо використав для подорожі паспорт свого брата-близнюка громадянина Молдови. Іноземець сподівався, що українські правоохоронці будуть менш ретельно перевіряти особу з паспортом громадянина Молдови. Двоє братів-близнюків проживають у місті Слободзея, що в Молдові.

Наразі, винахідливого мандрівника повернуто до Республіки Молдова та винесено рішення про заборону в’їзду до України впродовж найближчих трьох років.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси