(ВІДЕО) Прикордонники виявили порушників, які ймовірно намагалися «спалити» контрабандний тютюн

НАЗАД
30 вересня 2016 09:06

Активні заходи з протидії контрабандній діяльності Держприкордонслужба продовжує реалізовувати на ділянках кордону, в тому числі і в межах Львівської області.

Активні заходи з протидії контрабандній діяльності Держприкордонслужба продовжує реалізовувати на ділянках кордону, в тому числі і в межах Львівської області.

Так, учора під час проведення спланованих заходів щодо недопущення протиправної діяльності прикордонники відділу «Амбуків» Львівського загону у взаємодії із сусідніми прикордонними підрозділами запобігли черговій спробі незаконного переміщення тютюнової контрабанди. Для цього були перекриті усі можливі шляхи незаконної оборудки та вжиті заходи щодо затримання осіб, які можуть бути причетними до протиправної діяльності.

Порушники, ймовірно, помітивши охоронців кордону зрозуміли, що їх плани зазнали невдачі тому аби скрити ознаки протиправної діяльності підпалили контрабандний тютюн та вдалися до втечі. На місце підпалу відразу прибула група реагування, де виявила «сигаретне» попелище. У ході подальших пошукових заходів правоохоронці виявили декількох осіб, які на законні вимоги наряду зупинитися, не відреагували. Прикордонники були вимушені здійснили попереджувальні постріли вгору, але порушників це не зупинило та вони розбіглися в різних напрямках.

Згодом, в ході реалізації оперативної інформації, неподалік від держрубежу групою реагування було затримано 5 громадян України, які, ймовірно, можуть бути причетні до цього випадку.

Підпалені тютюнові вироби доставлені у прикордонний підрозділ. Загальну кількість точно встановити не вдалося у зв’язку із значним обгоранням, але кількість, які не встигли згоріти, склала 415 пачок цигарок.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси