Прикордонники виявили паспорти, які за базою Інтерполу вважаються втраченими або викраденими

НАЗАД
25 липня 2016 11:01

Протягом доби співробітники Держприкордонслужби під час здійснення заходів контролю в аеропортах «Харків», «Одеса» та пункті пропуску «Кучурган» виявили громадян Туреччини, Італії та Молдови із паспортними документами, які внесені до бази даних Інтерпол,

Протягом доби співробітники Держприкордонслужби під час здійснення заходів контролю в аеропортах «Харків», «Одеса» та пункті пропуску «Кучурган» виявили громадян Туреччини, Італії та Молдови із паспортними документами, які внесені до бази даних Інтерпол, як викрадені або втрачені. 

Нагадаємо, що окрім виявлення осіб, які знаходяться в міжнародному розшуку, база даних Інтерполу дозволяє оперативно встановлювати та обмінюватися інформацією про викрадені та втрачені документи, що посвідчують особу та підтверджують громадянство тощо.

Так, учора прикордонники Харківського, Одеського та Білгород-Дністровського загонів виявили паспортні документи, які згідно з даними бази даних Інтерпол втрачені. Ініціаторами внесення таких відомостей були бюро Інтерполу Туреччини, Італії та Молдови.

По даним фактам проінформовано Укрбюро Інтерполу в м. Київ.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси