Прикордонники виявили осіб, які ввозили автомобілі іноземної реєстрації без сплати митних платежів

НАЗАД
10 вересня 2016 08:33

Співробітники оперативних підрозділів Держприкордонслужби, що проходять службу в міст Ізмаїл, спільно із УСБ України в Одеській області протягом року реалізовували комплекс заходів, направлених на протидію протиправній діяльності на державному кордоні Ук

Співробітники оперативних підрозділів Держприкордонслужби, що проходять службу в міст  Ізмаїл, спільно із УСБ України в Одеській області протягом року реалізовували комплекс заходів, направлених на протидію протиправній діяльності на державному кордоні України. В тому числі, які пов’язані з використанням схем зловмисниками щодо несплати митних платежів.

За результатами проведених спільних заходів правоохоронці встановили осіб, які використовуючи подвійне громадянство, а саме громадянство Республіки Білорусь та України, здійснили ввезення на митну території України 6 транспортних засобів іноземної реєстрації без сплати митних платежів. За даним фактом, встановленим порядком було проінформовано ДФС України в Одеській області.

У результаті реагування на надану інформацію співробітниками ДФС України в Одеській області на 4-х громадян, які використовуючи подвійне громадянство здійснили ввезення на митну територію України вищезазначених 6-ти транспортних засобів іноземної реєстрації, складено 6 протоколів за ст. 485 Митного кодексу України.

Загальна сума несплачених митних платежів склала понад 1 мільйон гривень, сума нарахованих штрафів склала 3,6 мільйони гривень (у потрійному розмірі від суми оцінки транспортних засобів).

Заходи з викриття схем щодо несплати митних платежів, які проводять співробітники оперативних підрозділів Держприкордонслужби спільно з УСБ України в Одеській області в м. Ізмаїл. тривають.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси