Прикордонники виявили на адмінмежі з Кримом та в пунктах пропуску на державному кордоні 4 авто з порушеннями

НАЗАД
03 березня 2017 12:21

Чотири автомобілі з невідповдними документами та немерами кузовів виявили минулої доби співробітниками Держприкордонслужби спільно з представники ДФС на адмінмежі з ТОТ АР Крим та у пунктах пропуску на державному кордоні.

Чотири автомобілі з невідповдними документами та немерами кузовів виявили минулої доби співробітники Держприкордонслужби спільно з представниками ДФС на адмінмежі з ТОТ АР Крим та у пунктах пропуску на державному кордоні.

Так, в контрольному пункті «Каланчак» прикордонники Херсонського загону зупинили для перевірки транспортний засіб «Део Ланос». Громадянин України прямував із Сімферополя  до Херсона  з номерами кримської реєстрації українського зразка. В ході огляду прикордонники виявили, що автівка обладнана механічною системою заміни номерних знаків, один з яких української, а інший російської реєстрації. Крім того, в ході подальшого огляду правоохоронці виявили і свідоцтво про реєстрацію цього ж транспортного засобу російського зразка.

До Нацполіції направлено повідомлення для внесення до ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст.290 ККУ (Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу). 

Крім того, на адмінмежі прикордонники Бердянського загону в КПВВ «Чонгар», також на в`їзд на метерикову частину України, виявили часткове знищення номера кузова автомобіля «Форд» 1991 року випуску. До Нацполіції направлено повідомлення для внесення до ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст.290 ККУ (Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу).

Ще два автомобілі зі знищеними та невідповідними номерами кузовів виявили прикордонники Львівського та Білгород-Дністровського загону у пунктах пропуску «Грушів» та «Кучурган». Автомобілями «ВАЗ» та «Мерседес» прямували через кордон двоє наших співвітчизників. Про дані правопорушення повідомлено співробітників Національної поліції.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси