Прикордонники виявили іноземця та іномарку, яких розшукував Інтерпол

НАЗАД
23 серпня 2017 11:09

Співробітники Держприкордонслужби виявили іноземця-шахрая та викрадену іномарку, які знаходились у міжнародному розшуку.

Співробітники Держприкордонслужби виявили іноземця-шахрая та викрадену іномарку, які знаходились у міжнародному розшуку.

Так сьогодні вночі в пункт пропуску «Ягодин», на в’їзд в Україну прибув легковий автомобіль «Volkswagen» 1994 року випуску під керуванням громадянина України.

Під час здійснення прикордонних заходів контролю транспортного засобу польської реєстрації, відбулось спрацювання міжнародної бази даних Інтерполу. Як з’ясували прикордонники Луцького загону автомобіль був викрадений на території Білорусі та знаходився в розшуку більше 20 років.

Крім того, сьогодні зранку, в міжнародному аеропорту «Бориспіль» співробітники прикордонного відомства виявили іноземця, якого розшукували правоохоронні органи Німеччини за шахрайство. Під час паспортного контролю, пасажирів рейсу «Анкара-Київ» на  громадянина Туреччини спрацювала база даних інтерполу.

По двом фактам поінформовано Укрбюро Інтерполу в Києві. Шахрая та іномарку всатновленим порядком передано співробітникам Національної поліції.

Зазначимо, від початку використання Державною прикордонною службою України бази даних Інтерполу було виявлено понад  210 викрадених автомобілів та більше 3,3 тисячі осіб, які знаходились у міжнародному розшуку.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси