Прикордонники виявили дві вантажівки та позашляховик, які знаходились у міжнародному розшуку

НАЗАД
10 червня 2021 12:13

Три автівки, які знаходились у міжнародному розшуку, виявили учора прикордонники Чернівецького, Одеського та Херсонського загонів.

В пункт пропуску «Россошани» на виїзд з України прибув громадянин України на вантажівці «MAN» української реєстрації. Під час заходів контролю спрацювала база даних Інтерполу. Виявилося, що автівку нещодавно викрали у Франції. Транспортний засіб 2015 року випуску переданий співробітникам Нацполіції.

Іншу вантажівку – «DAF» турецької реєстрації, яка теж знаходилася у міжнародному розшуку, виявили військовослужбовці Одеського загону. Автівкою кермував громадянин Туреччини, який прямував через Чорноморський морський порт на виїзд з України. Співробітники Укрбюро Інтерполу в м. Києві підтвердили, що вантажний автомобіль 2007 року випуску розшукують правоохоронці Туреччини. Автомобіль переданий поліцейським.

А в КПВВ «Каланчак» прикордонники Херсонського загону затримали «Land Rover», котрий викрали в Києві. Громадянин України, теж житель Києва, направлявся з території окупованого Криму на материкову частину України. Під час перевірки документів правоохоронці встановили, що відповідно до бази даних «Інтерпол» транспортний засіб був викрадений у 2016 році у Києві та на даний час перебуває у міжнародному розшуку. По даному факту прикордонники проінформували співробітників Національної поліції та передали їм автівку.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси