Прикордонники виявили два транспортні засоби за базою даних Інтерполу та три авто з підробленими документами

НАЗАД
24 лютого 2017 11:44

Майже щоденно співробітники Держприкордонслужби під час здійснення прикордонного контролю виявляють транспортні засоби, які прямують через кордон з підробленими документами чи перебитими агрегатами або навіть ті, що були викрадені в Україні чи за її межам

Майже щоденно співробітники Держприкордонслужби під час здійснення прикордонного контролю виявляють транспортні засоби, які прямують через кордон з підробленими документами чи перебитими агрегатами або навіть ті, що були викрадені в Україні чи за її межами.  

Минулої доби за  результатами спрацювання бази Інтерполу прикордонники викрили два транспортних засоби, які були викрадені у Словаччині та Італії.

Так, в пункті пропуску «Тиса» прикордонники Чопського загону виявили автомобіль «Форд» чеської реєстрації, за кермом якого був наш співвітчизник. Автівка була викрадена в сусідній Словаччині. А в пункті пропуску «Бачівськ» прикордонники Сумського загону зупинили вантажний автомобіль «MAN»,  причеп до якого перебував у розшуку в Італії з 2013 року. Про виявлені транспортні засоби поінформовано Укрбюро Інтерполу в м. Київ та Нацполіцію.

Також прикордонники продовжують виявляти факти переміщення транспортних засобів через адмінмежу з недійсними або підробленими документами.

Лише учора у контрольному пункті в’їзду-виїзду «Каланчак» прикордонники Херсонського загону виявили два автомобілі «Ford» та «Toyota», якими наші співвітчизники їхали за підробленими доручення на право керування автомобілями. А вже сьогодні прикордонники Бердянського загону у контрольному пункті «Чонгар» зупинили «FIAT» під керуванням  26-річного громадянина України, який прямував із Криму з підробленим свідоцтвом про реєстрацію транспортного засобу.

Про виявлення правопорушень поінформовані співробітники Національної поліції.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси