Прикордонники виявили браконьєрів на Миколаївщини, що нанесли збитки державі на півмільйона гривень

НАЗАД
10 вересня 2016 10:20

Учора військовослужбовці Держприкордонслужби спільно з представниками Миколаївської рибохорони на узбережжі Чорного моря в районі н.п. Чорноморка виявили двох осіб, що займались незаконним виловом риби. Інформацію про браконьєрську діяльність здобули опер

Учора військовослужбовці Держприкордонслужби спільно з представниками Миколаївської рибохорони на узбережжі Чорного моря в районі н.п. Чорноморка виявили двох осіб, що займались незаконним виловом риби. Інформацію про браконьєрську діяльність здобули оперативні підрозділами Азово-Чорноморського регіонального управління Держприкордонслужби.

Громадяни України, які використовували маломірний плавзасіб та заборонені засоби лову (2 тисячі наживних гачків), на момент виявлення вже встигли нанести збиток державі на суму 584 тисячі гривень. Основний «прибуток» браконьєрів склав вилов з 8 штук осетра та 2 білуги, які занесені до Червоної книги України.

В послідуючому засоби лову, плавзасіб та водні живі ресурси вилучені представниками Національної поліції, а прикордонники направили повідомлення щодо виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого статтею 249 ККУ.

Загалом, з початку 2016 року на цій ділянці це вже 6 випадок припинення незаконного вилову, які загалом нанесли збитки державі на суму майже 900 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси