Прикордонники виявили більше 2 тисяч пачок сигарет у конструктивних особливостях автівок

НАЗАД
18 лютого 2017 10:55

В пунктах пропуску на державному кордоні України співробітники Держприкордонслужби під час заходів контролю виявили транспортні засоби, конструктивні особливості яких порушники використали для прихованого переміщення тютюнової продукції.

В пунктах пропуску на державному кордоні України співробітники Держприкордонслужби під час заходів контролю виявили транспортні засоби, конструктивні особливості яких порушники використали для прихованого переміщення тютюнової продукції. Заходи реалізовувалися із залучення також працівників фіскальної служби.

Так, учора прикордонники Чернівецького загону виявили громадянина Румунії, який  спробував перемістити через кордон тютюнові вироби. У пункт пропуску «Порубне» іноземець прибув автомобілем «Форд» болгарської реєстрації та прямував  на виїзд з України. Беручи до уваги схвильовану поведінку водія, його нечіткі відповіді, щодо наявності заборонених до переміщення через державний кордон предметів, прикордонники направили автівку на поглиблений огляд. Під час перевірки правоохоронці виявили майже 1,2 тисячі пачок тютюнових виробів, в результаті чого чоловік  позбувся не тільки контрабандного тютюну, а й своєї автівки на загальну суму близько 273 тисячі гривень.

Також, учора прикордонники Львівського та Мостиського загонів виявили сховки із сигаретами у українців. На оформлення у пункти пропуску «Устилуг» та «Краковець» прибули транспортні засоби «ВАЗ» та «Шкода», під керуванням громадян України. У цих випадках наші співвітчизники облаштували тайники у паливному баку та запасному колесі, де намагалися приховати 210 та 207 пачок сигарет відповідно. На правопорушників було встановленим порядком складено протоколи, а самі  чоловіки позбулися контрабандного тютюну на загальну суму майже 7,8 тисяч гривень.

Ще два транспортні засоби виявили прикордонники Луцького загону у пункті пропуску «Ягодин», що на кордоні з Польщею. В мікроавтобусі  «Форд», який прибув під керуванням громадянина України, прикордонна-митна група виявила сховки під сидіннями автівки. У такий спосіб наш співвітчизник намагався перевезти через кордон понад 210 пачок сигарет. А у автомобілі «Фіат», ще один наш співвітчизник також намагався приховано перемістити тютюнову продукцію. У результаті поглибленої перевірки в салоні авто прикордонники спільно з працівниками митниці виявили 300 пачок сигарет.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси