Прикордонники виявили автівки з дорученням, що видане з порушеннями, та невідповідністю номера кузова

НАЗАД
03 жовтня 2016 11:02

Учора, в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Чаплинка» прикордонники Херсонського загону в черговий раз попередили спробу незаконного переміщення транспортного засобу з території тимчасово окупованого Криму.

Учора, в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Чаплинка»  прикордонники Херсонського загону в черговий раз попередили спробу незаконного переміщення транспортного засобу з  території тимчасово окупованого Криму.

Громадянин України, мешканець Запоріжжя, намагався перетнути адмінмежу на автомобілі «HYNDAI  COUPE». Під час огляду транспортного засобу прикордонники виявили розбіжності номера кузова з даними, вказаним у свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу. Крім того встановили, що пред’явлена довіреність на право керування автівкою видана з порушеннями, а саме без присутності власника транспортного засобу.

Правопорушника передано співробітникам Національної поліції для прийняття правового рішення та направлено повідомлення про виявлення ознак злочину передбаченого ст. 358,366 КК України.

Ще одну автівку з порушеннями  виявили прикордонники Сумського загону. Під час перевірки автомобіля «Опель», яким керував наш співвітчизник, спільна прикордонно-митна оглядова група виявили розбіжності номера кузова з даними, зазначеними в реєстраційних документах. По даному факту складено протокол про адміністративне правопорушення.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси