Прикордонники виявили арсенал зброї та боєприпасів у Новотроїцькому

НАЗАД
05 жовтня 2017 17:31

Вчасне виявлення нелегальної зброї та боєприпасів – це врятовані життя і здоров’я громадян та недопущення ворожих диверсій

Вчасне виявлення нелегальної зброї та боєприпасів – це врятовані життя і здоров’я громадян та недопущення ворожих диверсій.

Так, в ході перевірки оперативної інформації щодо накопичення вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин та вибухових пристроїв в населеному пункті Новотроїцьке спільною правоохоронною групою у складі прикордонників, представників СБУ, Нацполіції та іншими правоохоронцями за допомогою службового собаки прикордонників було виявлено схованку, у якій містились тротил, 3 протитанкові міни, 4 ручні гранати, понад 4 тис. патронів різних калібрів, 39 запалів електродетонаторів, 12 детонаторів для протитанкових мін, 4 запали для ручної гранати, 4 капсульні детонатори, 1 протитанкова керована ракета, 7 ручних протитанкових гранатометів різних марок та 11 пострілів до них, 3 мінних підривачі. За попередньою інформацією, даний арсенал повинен був використовуватись для диверсій на території України.

Вищевказані боєприпаси були передані НПУ РВ Волноваха.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси