Прикордонники виявили «BMW Х5» та «Мерседес» з підробленими документами та зміненими номерами

НАЗАД
07 вересня 2016 11:01

Співробітники Держприкордонслужби протягом доби попередили декілька спроб незаконного переміщення транспортних засобів через адміністративну межу з АР Крим та на кордоні з Угорщиною.

Співробітники Держприкордонслужби протягом доби попередили декілька спроб незаконного переміщення транспортних засобів через адміністративну межу з АР Крим та на кордоні з Угорщиною.

Учора прикордонники Херсонського загону в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Чаплинка» виявили у громадянин України підроблену довіреність на право керування транспортним засобом. Він прямував з тимчасово окупованої території АР Крим  на коштовному автомобілі «BMW Х5». Автівку та водія передано співробітникам Національної поліції для проведення подальших оперативно-слідчих дій, в його діях вбачаються ознаки злочину, передбаченого статтями 358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів».

А прикордонники Чопського загону перешкодили в пункті пропуску «Ужгород» незаконному переміщенню через державний кордон автомобіля з підробленими номером кузова.

Так, на виїзд з України прибув мікроавтобус «Mercedes-Benz V230» під керуванням 23-річного громадянина України. У ході огляду автівки у прикордонного наряду виникла підозра щодо внесення змін у номерні агрегати транспортного засобу. Пізніше, після експертної перевірки автомобіля, було встановлено, що частина деталі на якій нанесено ідентифікаційне номерне позначення кузова вирізано з іншого автомобіля та приварено в кузов даного автомобіля кустарним способом.

Наразі транспортний засіб вилучено встановленим порядком та оцінено на суму близько 79 тисяч гривень. На порушника складені відповідні процесуальні документи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси