Прикордонники виявили понад 5 тисяч пачок курива під дахом вантажівки, в рейсову автобусі, поїзді та легковиках

НАЗАД
26 червня 2017 11:25

Партію сигарет виявили сьогодні вранці прикордонники Львівського загону спільно з митниками в пункті пропуску «Рава-Руська». Прихований товар знайшли у вантажному автомобілі «Івеко» за кермом якого був громадянин Польщі.

Партію сигарет виявили сьогодні вранці прикордонники Львівського загону спільно з митниками в пункті пропуску «Рава-Руська». Прихований товар знайшли у вантажному автомобілі «Івеко», за кермом якого був громадянин  Польщі.

В ході поглибленого огляду даного автомобіля за допомогою технічних засобів прикордонного контролю було виявлено тайник в спеціально обладнаній подвійній порожнині даху, накритому тентом. Всього у обладнаному сховку знайдено 2450 пачок сигарет різних марок.

Тютюнові вироби на 54 тисячі гривень та транспортний засіб «Івеко», сума якого встановлюється, вилучено співробітниками ДФС.

Понад 1,5 тисячі пачок сигарет виявили прикордонники Чернігівського загону в пункті пропуску «Нові Яриловичі». Перемістити в Україну сигарети українець намагався серед речей, які перевозив у рейсовому автобусі.

Прикордонники Луцького загону виявили сховки з 300 та 600 пачками сигарет у залізничному пункті пропуску «Ягодин» та автомобільному пункті «Доманове».

А на Львівщині  в пункті пропуску «Шегині» прикордонники Мостиського загону виявили майже 200 пачок сигарет в легковому автомобілі «Пежо». Перемістити куриво за обшивкою дверцят автомобіля намагався наш співвітчизник.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси