Прикордонники виявили три транспортні засоби із підробленими номерами

НАЗАД
13 серпня 2017 11:35

В пункт пропуску «Шегині» на в’їзд до України, прибув автомобіль «Audi» 1995 року випуску. Під час перевірки іномарки прикордонники Мостиського загону спільно із представниками фіскальної служби зафіксували невідповідність номера кузова з даними, що зазн

Так, учора в пункт пропуску «Шегині» на в’їзд до України, прибув автомобіль «Audi» 1995 року випуску. Керував транспортним засобом польської реєстрації громадянин України. Під час перевірки іномарки прикордонники Мостиського загону спільно із представниками фіскальної служби  зафіксували невідповідність номера кузова з даними, що зазначені в реєстраційному документі.

Крім того, під час здійснення заходів контролю прикордонники Сумського загону разом із взаємодіючими органами у пункті пропуску «Бачівськ» виявили автобус «Neoplan» 1992 року випуску із підробленим номером кузова. За кермом транспортного засобу знаходився наш співвітчизник, який слідував до Росії.

По даним двом фактам до Нацполіції направлено повідомлення для внесення до ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст.290 ККУ (Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу) та передано іномарку та автобус.

Третє авто із порушенням зафіксували на українсько-молдовському кордоні.  В пункті пропуску «Тимкове», оглядаючи легковий автомобіль «Ford» молдовської реєстрації, прикордонний наряд Подільського загону зафіксував заміну ідентифікаційного номеру кузова.

На водія, громадянина України, який прямував до нашої країни, складено протокол про адміністративне порушення за ст.121-1 КУпАП (Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах).

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси