Прикордонники вилучили у порушників на кордоні близько 2,4 тисячі пачок сигарет

НАЗАД
16 грудня 2016 11:25

У пунктах пропуску на державному кордоні України співробітники Держприкордонслужби продовжують виявляти сховки з тютюновими виробами.

У пунктах пропуску на державному кордоні України співробітники Держприкордонслужби продовжують виявляти сховки з тютюновими виробами.

Так, учора в пункті пропуску «Ягодин» прикордонниками Луцького загону спільно з представниками митниці та міжвідомчої мобільної групи виявлено автомобіль «Рено», який був повністю «нафарширований» сигаретами в кількості більше тисячі пачок. Водій легковика, житель Волині, що рухався до Польщі, намагався незаконно перемістити дані тютюнові вироби приховавши їх в даху, дверцятах, панелі приладів, задніх і передніх сидіннях, підлозі, за обшивкою багажного відділення та в запасному колесі. Наразі у контрабандиста вилучено автомобіль та тютюн, сума оцінки яких склала більше 78 тисяч гривень.

Також учора, в пункті пропуску «Краковець», що на українсько-польському кордоні, прикордонники ініціювали проведення поглибленої перевірки одного із рейсових автобусів, що прямував з Івано-Франківська до Чехії. В ході спільного з працівниками фіскальної служби огляду було виявлено сторонні вкладення під кузовом автобуса. Зокрема з конструктивної порожнини над заднім мостом автобуса правоохоронці дістали 650 пачок сигарет. Водія автобуса притягнуто до відповідальності, а тютюнові вироби на суму понад 10 тисяч гривень вилучено.

Ще три транспортні засоби виявили прикордонники Львівського та Чернівецького загонів у пунктах пропуску «Рава-Руська» та «Порубне». В легковому автомобілі, рейсовому автобусі та вантажівці, які прибули під керуванням громадян України та громадянина Туреччини відповідно, прикордонники виявили тайники з тютюном в панелі приладів та лонжеронах, під ковпаками коліс та в спальному приміщенні. У такий спосіб наші громадяни та іноземець намагалися перевезти через кордон 210, 270 та майже 100 пачок сигарет.

Крім того, прикордонники Могилів-Подільського загону виявили сигарети у громадянина Молдови в пункті пропуску «Цекинівка». Чоловік в пішому порядку намагався перемістити до України майже 110 пачок сигарет. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси