Прикордонники викрили схему шахрайства на адмінмежі з Кримом

НАЗАД
21 липня 2017 12:08

Поки окупанти створюють штучні черги, не чисті на руку громадяни вишукують шахрайські схеми для отримання неправомірних коштів.

Поки окупанти створюють штучні черги, не чисті на руку громадяни вишукують шахрайські схеми для отримання неправомірних коштів.  

Прикордонники Бердянського загону, які несуть службу в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Чонгар», виявили протиправну схему незаконного збагачення на позачерговому проїзді шляхом підсадки вагітних жінок.

Так, учора на виїзд з материкової частини України поза чергою  прибув автомобіль марки «Ауді», в якому прямувало подружжя громадян України та ще одна українка, яка була вагітна.

В ході перевірки та проведеного аналізу прикордонники встановили, що вагітна громадянка адмінмежу протягом останнього часу перетинала 5 разів на різних транспортних засобах саме позачергово. При цьому вже за 30-45 хвилин жінка поверталась пішки на материкову частину України. Крім того з’ясовано, що вона зареєстрована в одному із населених пунктів Генічеського району. 

Від пояснень стосовно даної ситуації громадяни відмовились. Разом з тим прикордонники більш прискіпливо почали слідкувати за представниками категорій, яким надається моральне право позачергового проїзду через КПВВ. 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси