Прикордонники викрили канал, яким з непідконтрольної території переправляли громадян

НАЗАД
27 липня 2016 08:54

Прикордонники Луганського загону затримали громадянина України, який за попередніми даними організував незаконну переправку осіб з непідконтрольної території

Прикордонники Луганського загону затримали громадянина України, який за попередніми даними організував незаконну переправку осіб з непідконтрольної території. Інформацію про схему переміщення громадян завчасно отримали оперативні співробітники Держприкордонслужби.

Автомобіль «Грейт Вол» під керуванням громадянина України прибув з території Росії до пункту пропуску «Просяне», що на Луганщині. Під час перевірки документів водія та ще 4 пасажирів, теж громадян України інформація оперативників підтвердилася. Зокрема, було з’ясовано, що зазначені особи виїхали з непідконтрольної території, що в окремих районах Луганської та Донецької областей до Росії через недіючий пункт пропуску. В подальшому вони мали намір повернутись до України вже транзитом через територію сусідньої держави.

У ході проведення додаткових перевірочних заходів прикордонники також дізнались, що водій транспортного засобу перевозив зазначених громадян з непідконтрольної території поза визначеними контрольними пунктами за грошову винагороду у розмірі півтори тисячі гривень.  

За даним фактом проінформовано взаємодіючі підрозділи та направлено повідомлення  про виявлення ознак кримінального правопорушення відносно організатора переправлення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси