Прикордонники викрили чоловіка, який займався «продажем черги» перед КПВВ «Зайцеве»

НАЗАД
01 вересня 2016 08:18

Прикордонники Краматорського загону виявили громадянина України, який займався «продажем черги» перед контрольним пунктом в'їзду-виїзду «Зайцеве». Інформацію про нього також надали громадяни, які перетинали лінію розмежування. Попередньо стало відомо, що

Прикордонники Краматорського загону виявили громадянина України, який займався «продажем черги» перед контрольним пунктом в'їзду-виїзду «Зайцеве». Інформацію про нього також надали громадяни, які перетинали лінію розмежування. Попередньо стало відомо, що за кошти у розмірі 200 гривень він уступав своє місце в черзі для «проплачених» автомобілів.

В даний час 27-річного чоловіка прикордонники передали взаємодіючим правоохоронним органам для прийняття правового рішення.

Державна прикордонна служба України звертається до усіх громадян, не порушувати чинного законодавства і не нагнітати ситуацію спекулюючи серед учасників руху. Крім того, прикордонники просять людей у разі виявлення подібних випадків відразу надавати інформацію для необхідного реагування.

Щоб повідомити про виявлене порушення громадяни можуть звертатись до служби «ДОВІРА» Держприкордонслужби за телефоном (044) 527-63-63, або надіславши лист на електронну пошту [email protected]. Також інформацію можна надати складу прикордонного наряду.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси