Прикордонники відділу «Вилкове» Ізмаїльського загону затримали браконьєрів, які намагалися втекти

НАЗАД
07 липня 2017 14:24

Сьогодні вранці прикордонний наряд відділу «Вилкове» Ізмаїльського загону, що ніс службу на мобільному посту на плавучій платформі в районі Старостамбульського гирла річки Дунай, подав вимогу щодо зупинки човна.

Сьогодні вранці прикордонний наряд відділу «Вилкове» Ізмаїльського загону, що ніс службу на мобільному посту на плавучій платформі в районі Старостамбульського гирла річки Дунай, подав вимогу щодо зупинки човна. Особи, які знаходились у плавзасобі, вимогу прикордонників не виконали та продовжили рух. Охоронці кордону  наздогнали правопорушників. У двох громадян, які знаходились у човні, не було при собі документів, що посвідчують особу. У човні правоохоронці також виявили 3 сітки завдовжки 225 метрів та близько 100 різних порід рибин. По факту виявленого прикордонники повідомили до Вилківського підрозділу Держрибоохорони.

Наразі  за порушення прикордонного режиму, а саме знаходження у прикордонній смузі без документів, що посвідчують особу обох правопорушників притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.202 КУпАП. За вчинення злісної непокори законному розпорядженню чи вимозі прикордонного наряду на керманича плавзасобу складено протокол за ст. 185-10 КУпАП, а за здійснення незаконного лову риби забороненими знаряддями лову на правопорушників складено протоколи за ч.4 ст.85 КУпАП. Подальшу долю правопорушників вирішить Кілійський районний суд. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси