Прикордонники в українця виявили викрадений паспорт, який значиться в базах Інтерполу

НАЗАД
15 липня 2016 12:26

Учора в пункті пропуску «Ужгород», прикордонники Чопського загону вивили громадянина України, який прямував до Словаччини, по паспорту, що значиться в базі даних «Інтерпол».

Учора в пункті пропуску «Ужгород»,  прикордонники Чопського загону вивили  громадянина України, який прямував до Словаччини, по паспорту, що значиться в базі даних «Інтерпол».

Варто зазначити, що окрім виявлення осіб, які знаходяться в міжнародному розшуку, база даних Інтерполу дозволяє оперативно встановлювати та обмінюватися інформацією про викрадені та втрачені документи, що посвідчують особу та підтверджують громадянство тощо.

Так, під час перевірки паспортного документа, який пред'явив 36-річний чоловік, правоохоронці встановили, що він вважається викраденим або загубленим. У ході подальшої співбесіди українець пояснив, що раніше подавав заяву про втрату документа, але через деякий знайшов його. Однак про це не повідомив компетентні органи тому і відбулося спрацювання даної бази. Проте, як з’ясувалося, наш співвітчизник значився і в інших системах. Його розшукують співробітники поліції у Хмельницькій області, за вчинення злочину передбаченого ч.1 ст. 185 КК України «Крадіжка».

Про затримання громадянина України прикордонники проінформували працівників Національної поліції, яким в подальшому його і передали.
 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси