Прикордонники в «Ягодині» під обшивкою та газовому обладнанні двох авто виявили понад 2,3 тисячі пачок сигарет

НАЗАД
29 березня 2017 16:35

Сьогодні за оперативною інформацією Держприкордонслужби прикордонники Луцького загону спільно з працівниками митниці в пункті пропуску «Ягодин» виявили партію сигарет, приховану під обшивкою мікроавтобуса.

Сьогодні за оперативною інформацією Держприкордонслужби  прикордонники Луцького загону спільно з працівниками митниці в пункті пропуску «Ягодин» виявили партію сигарет, приховану під обшивкою мікроавтобуса.

Мікроавтобусом «Опель» до Польщі їхав наш співвітчизник. В боковій стінці іномарки чоловік приховав майже 1800 пачок сигарет. Однак прикордонники не дозволили 25-річному українцю перемістити контрабандний товар. Наразі виявлені сигарети та автомобіль вилучено. Сума їх оцінки склала більше 270 тисяч гривень.

Крім того, сьогодні в пункті пропуску «Ягодин»  під час виїзду з України автомобіля «БМВ», в спеціально виготовленому тайнику, прикордонно-митна оглядова група виявила 530 пачок сигарет. Сигарети, які перевозив громадянин Польщі, та легковик вилучено, сума їх оцінки склала більше 35 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси