Прикордонники спільно з взаємодіючими правоохоронними органами виявили майже 6 тонн спирту

НАЗАД
13 квiтня 2017 14:24

Учора, співробітниками оперативного підрозділу Південного регіонального управління спільно з представниками СБУ та військової прокуратури Одеського гарнізону було проведено ряд обшуків в місті Ізмаїл.

Учора,  співробітниками оперативного підрозділу Південного регіонального управління спільно з представниками СБУ та військової прокуратури Одеського гарнізону було проведено ряд обшуків в місті Ізмаїл.

Обшуки за 10 адресами правоохоронці проводили в рамках кримінального провадження за статтею 204 ККУ (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

За результатами обшуків було виявлено та вилучено майже 6 тонн спирту та 2,3 тисячі літрів готової лікеро-горілчаної продукції.

Крім того, в ході обшуків правоохоронці виявили 20,5 тисячі пачок тютюнових виробів. Разом з тим на місті було знайдено велику кількість товарно-транспортних декларацій двох відомих логістичних компаній та накладних по здачі товарів в мережі магазинів і майже 19 тисяч гривень.

Також було вилучено 3 транспортних засоби «Mersedes Sprinter» та обладнання для вироблення контрафактного алкоголю.

Вилучені товари, транспортні засоби, документація, засоби зв’язку та грошові кошти доставлені УСБУ в Одеській області для подальшої експертизи та проведення інших необхідних слідчих заходів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси