Прикордонники спільно з митниками виявили на понад 1,6 мільйони гривень прихованих речей

НАЗАД
10 липня 2016 10:15

Учора співробітники Луцького прикордонного загону спільно з представниками Волинської митниці під час огляду вантажівок виявили товари, що були відсутні в товаросупровідних документах на суму понад 1,6 мільйони гривень. Інформацію про можливу протиправну

Учора співробітники Луцького прикордонного загону спільно з представниками Волинської митниці під час огляду вантажівок виявили товари, що були відсутні в товаросупровідних документах на суму понад 1,6 мільйони гривень. Інформацію про можливу протиправну діяльність пов’язану з незаконним переміщенням через державний кордон товарів з країн ЄС здобули оперативні співробітники прикордонного відомства.

Так перевірку чергової автівки завершили учора прикордонники та працівники митниці.  Під час поглибленого огляду автомобіля «ДАФ» серед вживаних речей, заявлених в товаросупровідних документах, були виявлені нові трикотажні вироби. А на оформлення подаватися документи, що містять неправдиві дані про найменування, вагу та вартість переміщуваних товарів.  Виявлений товар вилучено та встановленим порядком передано компетентним органам. Його загальна вартість склала понад 700 тисяч гривень.

Нагадаємо, що учора також було ініційовано проведення спільного з митниками поглибленого огляду двох автомобілів «Вольво» та «Рено». Як результат оглядова група виявила товари, що були відсутні в товаросупровідних документах.  Загальна вартість яких склала понад 900 тисяч гривень. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси