Прикордонники продовжують здійснювати заходи в районі проведення АТО та на адміністративній межі з ТОТ Крим

НАЗАД
13 квiтня 2017 13:52

Прикордонники продовжують здійснювати заходи щодо забезпечення пропускних операцій та безпекової складової на КПВВ вздовж лінії розмежування та на адміністративній межі з ТОТ Крим.

Прикордонники продовжують здійснювати заходи щодо забезпечення пропускних операцій та безпекової складової на КПВВ вздовж лінії розмежування та на адміністративній межі з ТОТ Крим.

Про це під час брифінгу в Укрінформі розповів помічник Голови Держприкордонслужби Олег Слободян.

Він зазначив, що обстановка на КПВВ на лінії розмежування зберігається напруженою. З початку місяця, з 1 по 12 квітня, російсько-терористичні війська у двох  випадках відкривали  вогонь в напрямку контрольного посту «Мар’їнка».

Крім того, Олег Слободян повідомив, що в смузі безпеки вздовж лінії бойових зіткнень з початку місяця українські військові зафіксували щонайменше 16 БПЛА, які використовуються російськими найманцями з метою розвідувальної діяльності.

«За цей же час на КПВВ затримано 4 осіб: трьох чоловіків та одну жінку, які причетні до діяльності створених російськими кураторами підрозділів. Це члени злочинних угрупувань «Лєший» та «Кальміус», а також громадянка України, яка перебувала у розшуку Нацполіції України», - додав він.

Також Олег Слободян розповів, що напруженою залишається і обстановка на адмінмежі з ТОТ АР Крим. «Зберігається активність ведення повітряної розвідки підрозділами РФ. У квітні прикордонні наряди зафіксували польоти 12 вертольотів Мі-8 та використання аеростатів у 10 випадках.  Лише учора, 12 квітня, зафіксовано польоти вертольотів у 4 випадках та на двох напрямках у повітря здіймався аеростат типу «Рись», сказав помічник Голови Держприкордонслужби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси