Прикордонники продовжують виявляти автомобілі з підробленими номерами кузовів

НАЗАД
12 жовтня 2017 12:08

Минулої доби співробітники прикордонного відомства на кордоні з Росією та Молдовою виявили три транспортних засоби із підробленими номерами складових частин автомобіля.

Минулої доби співробітники прикордонного відомства на кордоні з Росією та Молдовою виявили три транспортних засоби із підробленими номерами складових частин автомобіля.

В пункті пропуску «Гоптівка»  прикордонники Харківського загону в ході перевірки автомобіля «ГАЗ» 2007 року випуску виявили невідповідність ідентифікаційного номера кузова із зазначеним в реєстраційному документі. Транспортний засіб української реєстрації, під керуванням громадянина України, слідував до сусідньої країни.

А в пункт пропуску «Бачівськ» прибув громадянин Узбекистану на вантажному автомобілі «Mercedes» 2000 року випуску. Під час здійснення заходів контролю, прикордонники Сумського загону зафіксували невідповідність номера кузова причепа даного транспортного засобу.

Подібна ситуація склалась і на українсько-молдовському кордоні в пункті пропуску «Болган». У ході проведення ідентифікації номерів вузлів та агрегатів легкового автомобіля «Nissan» охоронці кордону Могилів-Подільського загону також виявили невідповідність номера кузова. Наш співвітчизник, на транспортному засобі 2003 року випуску польської реєстрації, прямував до сусідньої держави.

Наразі стосовно всіх трьох водіїв, складено протоколи про адміністративне правопорушення за ст. 121-1 КУпАП (Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах) та проінформовано представників Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси