Прикордонники припинили переміщення через кордон понад 7 тисяч пачок сигарет

НАЗАД
05 лютого 2017 12:32

Держприкордонслужба продовжує проводити активні заходи по виявленню правопорушень та протидії контрабандній діяльності на «зеленому кордоні», а також в пунктах пропуску

Держприкордонслужба продовжує проводити активні заходи по виявленню правопорушень та протидії контрабандній діяльності на «зеленому кордоні», а також в пунктах пропуску.

Так, учора на Буковині в ході проведення моніторингу держрубежу прикордонники Чернівецького загону виявили доріжку слідів особи. В ході пошукових заходів охоронці кордону знайшли 3 ящики з сигаретами, а також чоловіка, що мав намір перемістити тютюнові вироби через кордон. Для затримання правопорушника, який намагався утекти прикордонники здійснили попереджувальний постріл вгору. Затриманим виявився житель населеного пункту Красноїльськ. Також прикордонний наряд виявив неподалік ще 6 пакунків. Загалом було знайдено понад 4,4 тисячі пачок сигарет. Відносно чоловіка прикордонники склали документи адміністративного провадження.

Ще двом спробам незаконного переміщення через кордон тютюнових виробів завадили сьогодні вночі в пункті пропуску «Тиса» прикордонники Чопського загону.

Під час огляду легкового автомобіля «Крайслер», словацької реєстрації, спільна прикордонно-митна група виявила майже 450 пачок сигарет «Rotmans». Їх було приховано у трьох різних тайниках, облаштованих у салоні автівки.

 Ще 700 пачок цигарок «Ліфа» було виявлено в автомобілі марки «Мерседес», болгарської реєстрації. У спеціально виготовленому тайнику у  паливному баку намагався провезти тютюн до Угорщини наш співвітчизник. В обох випадках цигарки та транспортні засоби, в яких вони перевозились, вилучено. Загальна сума оцінки конфіскату сягнула понад 140 тисяч гривень.

Також сигарети у кількості близько 2 тисяч пачок виявлялись прикордонниками і в інших пунктах пропуску, таких як «Рава-Руська», «Ягодин», «Краківець» та інші. Громадяни намагались перемістити приховані тютюнові вироби в салоні та конструктивних особливостях автівок.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси